Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo IBF F03 (GAMMAL)

Följ

F03 (GAMMAL)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pixbo IBF
Innebandy
F03 (GAMMAL)
Tabell
Lag M V O F P
1 Pixbo F03 7 7 0 0 21
2 FBC Kalmarsund 1 0 0 1 0
3 Jönköping IK 1 0 0 1 0
4 FLORBALOVÁ AKADEMIE MB 1 0 0 1 0
5 Växjö IBK U 1 0 0 1 0
6 IBK Vänersborg 1 0 0 1 0
7 Malmö FBC 1 0 0 1 0
8 SF Grei 1 0 0 1 0

Match

Pixbo F03

7 - 2
Valhalla A
7 januari 2018
12:10

FLORBALOVÁ AKADEMIE MB

Referat

Referat: Pixbo F03 - FLORBALOVÁ AKADEMIE MB

FINAL för tredje året i rad. Seger för tredje året i rad !
Vi hade av många blivit varnade för FAMB och hur snabba, trygga med boll och tekniska dessa tjeckiska tjejer var. Det inledde ett nattligt jobb med att titta på deras match i semin och börja diskutera vår taktik och lagsammansättning m.m.

Det vi var överens om var ett spel som var byggt lite snabbare än vad vi normalt gör. Nu vet jag inte om det syntes på läktaren, men tjejerna utför taktiken otroligt bra.
Kan citera Lunds tränare som sa till mig innan matchen att nu kommer det gå undan för de här tjeckiska tjejerna är fantastiskt bra och vindsnabba. Jag svarade lite ödmjukt.... -tror vi är det också, så vi får väl se? (Båda med glimten i ögat)

Hur det än är så är det en fantastisk känsla att gå in i Valhalla inför fulla läktare och bara få njuta trots den nervositet som alltid infinner sig.

Tjejerna var bra igång hela uppladdningen och det var en go känsla inför inspringet. Dock lite nervöst med alla lovord för våra motståndare vi hört. Hur skulle detta sluta?
När matchen drog igång så var det nära en upprepning av starten i våra tidigare sluspelsmatcher med mål efter några sekunder, men inte denna gång. Vi håller upp spelet som vi ville och med mycket snabba spelvändningar så kändes det som vi hade matchen i vår hand. FAMB inte alls ofarliga i när de vände spelet. Dock fungerar vi som en riktig lagmaskin idag och den press vi sätter på tjeckiskorna ger oss utdelning ganska snart. Spelet fortsätter på det sätt vi vill och efter halva matchen känns det som vi har den här finalen tryggt hemma.
Innebandy går idag mot ett mycket snabbare och rakare spel än för ett några år sedan och det spelet behärskar vi galet bra.
Jossan och Ida i målet = Underbart med trygga målvakter
Tyra-Mattan-Manda-Thea-Myra-Lovisa-Ida = Underbara Backar
Frida-Nellie-Alice = Underbara Centrar
Moa-Malin-Lina-Axina-Johanna-Nesse-Grillen-Astrid-Hanna = Underbara Forwards
Lager = Underbart ledig :-) Idag saknade vi dig och ditt leende. Men vi klarade oss hyfsat ändå tycker jag.

Tredje raka segern i Gothia Cup var ihamn med dessa härliga ungdomar. 7-2 och enligt kommentatorn i TV så finns det hopp för dessa tjejer i framtiden. Kul där.

Gött att få en bra start på 2018 och jag hoppas alla hade en riktigt kul cup. Vi spelade med samtliga 20 tjejer i finalen där tyvärr Grillen med dålig rygg fick titta på och peppa från från sidan. tråkigt, men vi vet att du kommer tillbaka med stor vilja och en härlig glöd.

Nu tar vi en välbehövlig vila till onsdag... då väntar träning igen :-)

Fy faan vad gött.... ursäkta ordvalet :-)